9 Ocak 2024 Salı

söylenmemişler köyü mezarlığında


- Bitti.

- Bir çay demleyelim ve yeniden başlasın her şey o zaman sevgilim.Bardakların şıkırtısı avutsun kırılan kalplerimizi.Çay kaşıklarımız olsun kılıçlarımız ve çay tabağından kalkanlarımız.Bir sohbet başlat haydi durma, kaynayan suyun ıslığında söyleyelim en sevdiğimiz türkümüzü.
Bir çay demleyelim ve yeniden başlasın her şey o zaman sevgilim.Dudaklarımızı ısıtsın ilk yudumlarımız ve mühürlesin sıcak dudaklarımız kızgın kelimelerimizin kör kapılarını.Ruhlarımız çağlasın.Elele tutuşalım yeniden.Avuçların avcuma kaynasın.
Bir çay demleyelim ve yeniden başlasın her şey o zaman sevgilim.Susalım.Susuşalım seninle beraber elele.Tüm o yetim yaşlar gözlerimizi dağlasın.Burun buruna dayayıp,ruhlarımızın tüm o ağırlığını silip yırtıp,kapatıp gözlerimizi düşlerimizi koklayalım yeniden seninle haydi.
Bir çay demleyelim ve yeniden başlasın her şey o zaman sevgilim.Kandıralım seninle göz göze tüm yalanları.Doğrular doğuralım baş başa verip seninle yeniden.Şiirler yazsın sessizliğimiz.Mandalina koksun parmak uçlarımız o eski kışları anarken.
Bir çay demleyelim ve yeniden başlasın her şey o zaman sevgilim.Uzaklaşma lütfen.Tek bir güneşi var bendeki bu kainatın.Kıyameti üfleme güzel dudaklarından yüzüme.Yüzünü ellerimin arasına demirle yeniden ne olur.Uzaklaşma.Bilmem ben yalvarmayı köylü cahil deliliğimde.Öğretirsen denerim ama yine de.Öğret lütfen.
Bir çay demleyelim ve yeniden başlasın her şey o zaman sevgilim.Bardağın sıcağı elinde tutuşsun.Çayın dumanı gözlerinde tütsün.Şiirlerim teninin ılık ipek örtüsünde son bulsun.

Gitme...


Bir çay demleyelim ve yeniden başlasın her şey o zaman sevgilim...

23.39 söylenmemişler köyü mezarlığında bebek bir cenaze doğdu bugün.senin nokta koyduğun yerde benim başıma gökten üç nokta düştü sevgili.Ve ben üçünü de susup sakladım.

Hiç yorum yok: